جلوگیری از پاشیدن روغن

زمانی که چیزی را روی حرارت سرخ میکنیم ، اگر حرارت کمی زیاد باشد ، روغن میپاشد و باعث کثیفی و چرب شدن اجاق گاز و البته سوختن دستتان به هنگام آشپزی میشود ☝

برای جلوگیری از پاشیدن روغن ، یک الک یا صافی فلزی را برداشته و آن را برعکس روی مواد درحال سرخ شدن میگذاریم؛ طوری که دسته ی الک روی دسته ی تابه قرار گیرد.

با این کار بدون بسته شدن درب تابه از پاشیده شدن روغن و آب انداختن مواد داخل تابه جلوگیری میکنیم.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[دوشنبه 1397-03-21] [ 07:11:00 ق.ظ ]