کربلا مدرسه نرجسیه(س) سنجان
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   


آذر 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30



انتظار ظهور حضرت مهدی ع




جستجو






Random photo

اصلاح جامعه



  آشپزی   ...

نکات مهم آشپزی
شکرک زدن مربا

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند.

برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[یکشنبه 1397-07-01] [ 08:13:00 ب.ظ ]





  کلام علما   ...

آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
◽️رفتن به روضه یڪ عبادت مهم است
حبیب ابن مظاهـر را در خـواب دیدند به او گفتند با این مقامی کہ داری چه آرزویی داری؟

✸ حبیب گفت آرزو دارم زنـده شوم و بہ مجالسی کہ ذکـر مصیبت حضرت اباعبدالله علیه‌السلام را می‌کنند بروم بنشینم و در مصیبت اهل بیت گریه کنم

✸ من در زمان بچگی این را از منبری‌های قدیمی شنیدم خود گریه کردن یک چیزی است
« مَنْ اَبْڪـٰی وَجَبَتْ لَـہُ الْجَنَّة»
کسی که گریه کند یا بگریاند مثل منبری‌ها کہ روضه می‌خوانند و مـردم را می‌گریاند
یا تباکی کند، یعنی گریه ات نمی‌آید دستت را جلوی چشمت بگذار به این عمل تباکی می‌گویند
«بهشت بر او واجب می‌شود»

✸ اینقدر گریه بر امام حسین علیه‌السلام ثـواب دارد آیت الله خوانساری رحمت الله علیہ با آن همه علمی کہ دارد باز هم ترس خدا را دارد می‌گوید من دست خالی هستم و فقط بہ یک عملم خیلی امید دارم و آن این است کہ هـر جا که روضه بود می‌رفتم و می‌نشستم و بر مصیبت امـام حسـین علیه‌السلام گریہ می‌کردم.

موضوعات: آشپزی, کلام علما  لینک ثابت



[چهارشنبه 1397-06-28] [ 07:39:00 ق.ظ ]





  آشپزی   ...

? ? ? نکات آشپزی ? ? ?

⚠️براى خوش مزه تر شدن کوفته به مواد ان ترکیب ترخون و مرزه خشک اضافه کنید

⚠️پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود و کپک نزند.

⚠️برای تسکین درد و درمان سوختگی قسمت سوخته را به مدت چند دقیقه در سفیده تخم مرغ یاشیر پرچرب فرو کنید، از خمیر دندان جهت سوختگی استفاده نکنید

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[پنجشنبه 1397-06-22] [ 02:34:00 ب.ظ ]





  آشپزی   ...

طرز تهیه پیراشکی
مواد لازم
آرد سفید نیم کیلو ( سه و نیم پیمانه )
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
روغن مایع یا کره یک چهارم پیمانه
نمک یک پنس
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و یک دور هم می زنیم ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد اگه پف نکرد یعنی خمیر مایتون سالم نیست و کارتون خراب میشه … تو این فاصله که خمیر مایه عمل میاد تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه عمیق میشکنیم وانیل اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد باقی شکر و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد کره آب شده یا روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم بعدم شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن. حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل هست اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد رو الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد همین که خمیرتون به دست نچسبه کافیه دیگه آرد اضافه نزنید ده دقیقه ورز میدیم هرچه خمیرمون بهتر وزر داده بشه لطیف تر خواهد شد. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که کمی اون رو به روغن آغشته کردیم قرار می دیم و روشو میپوشونیم و یک ساعت تو محیط گرم استراحت میدیم
خمیر ورز داده شده رو داخل کاسه عمیق و چرب شده قرار می دیم.
بعد از این مدت، خمیر باید حجم قابل توجهی پیدا میکنه
خمیر و رو تخته کار به ضخامت نیم ساعت پهن میکنیم و قالب میزنیم بعد نیم ساعت دیگه استراحت میدیم
یه قابلمه کوچیک برمیداریم توش روغن میریزیم میزاریم رو گاز تا داغ بشه بعد پیراشکیا رو میندازیم تو روغن و با شعله کم سرخ میکنیم بعد سرخ شدنم میزاریم لای دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه
این پیراشکی و میتونید با انواع کرم و شکلات پرکنید یا بزنید تو شکلات و سرو کنید و یا اینکه بعد سرخ شدن تو شکر و پودر قند بغلتونید
مقدار آرد تقریبیه کیفیت آردها متفاوته ممکنه آرد کمتر یا بیشتری استفاده شه
پیمانه من لیوان فرانسه دسته داره
من با نصف دستور بالا درست کردم

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



 [ 02:29:00 ب.ظ ]





  حلوا   ...

طرز تهیه
حلوا پسته ای مدرن مجلسی
مواد لازم

پودر پسته ١ لیوان
آرد گندم سفید ١ لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن جامد ٥٠ گرم
کره ٥٠ گرم
پودر هل یک ق چ
گلاب یک ق غ
رنگ سبز خوراکی(به دلخواه)
خمیر فوندانت و قالب گل و نگین خوراکی (خمیر هر رنگی که دوس دارین ، قالب گل هر طرحی که دوس دارین)

? من خمیر فوندانت رو آماده از لوازم قنادی فروشی تهیه کردم.

? نگین ها هم کاملا خوراکی هست و پایه شکری داره.

? قالب برای حلوا ( هرطرح و اندازه ای که دوس دارین)

♨️طرز تهیه

آرد رو توی تابه ی داغ با شعله ملایم گاز به مدت ١٠ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه ، دقت کنین که نباید رنگ عوض کنه بعد که خامیش گرفته شد کره و روغن جامد رو اضافه میکنیم ، بعد خوب تفت میدیم ، گلاب رو اضافه میکنیم و تابه رو از روی گاز برمیداریم ، یه کوچولو میزاریم سرد بشه بعد پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم که حالت پودری داره و منسجم نیست بعد اگه رنگ حلواتون زیاد سبز نبود یکم رنگ خوراکی بزنین که من نـــزدم.

بعد داخل قالب رو کمی چرب میکنیم و با قاشق حلوا رو داخلش میریزیم و با دست فشارش میدیم تا منسجم بشه داخل قالب ، بعد ٢ ساعت میزاریم فریزر ، ٢ ساعت که شد درش میاریم و آروم از قالب بیرون میاریم(دقت کنین که آروم و باحوصله درش بیارین تا شکلش خراب نشه).

بعد یکم از خمیر فوندانت رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و وسط گل نگین میزاریم و روی حلوا رو با گل فوندانت و پودر پسته تزیین میکنیم.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[چهارشنبه 1397-06-21] [ 10:31:00 ب.ظ ]






  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

 
 
انتظار ظهور حضرت مهدی ع
 
 
مداحی های محرم