جالب است بدانید که عسل تنها ماده غذایی است که فاسد نمی‌شود!

🔹باستان‌شناسان عسلی را در مقبره‌های فراعنه مصر کشف کرده‌اند که بعد از ۳۰۰۰ سال همچنان خوراکی است. این به دلیل خواص طبیعی آنتی‌باکتریال عسل است که شامل اسیدیته بالا، کم‌آبی که رشد باکتری‌ها را محدود می‌کند!
🔹این خصوصیات عسل به دلیل ترکیب منحصر به فرد آن از قند‌ها و سایر مواد تشکیل دهنده است. علاوه بر آب‌زدایی از باکتری‌ها، آنزیم‌های موجود در عسل که توسط زنبورها تولید می‌شود، به تولید مقادیر کمی پراکسید هیدروژن کمک می‌کند، که یک ضدعفونی‌کننده است. این خاصیت ضد باکتریایی باعث شده که عسل نه تنها به عنوان غذا بلکه به عنوان یک عامل درمانی برای زخم‌ها و سوختگی‌ها از دوران باستان تا به امروز استفاده شود. حتی در دنیای مدرن، عسل به عنوان یک ماده موثر در برخی از پانسمان‌های پزشکی به کار می‌رود.

موضوعات: کربلا  لینک ثابت



[چهارشنبه 1402-08-17] [ 07:37:00 ق.ظ ]