? ? ? نکات آشپزی ? ? ?

1)یکی از دلایل کپک زدن ترشی استفاده از قاشق یا ملاقه استیل درون ظرف ترشی میباشد، از ملاقه پلاستیکی استفاده کنید.

2)️برای از بین بردن زنگ زدگی ظروف و اشیای فلزی از سس کچاپ استفاده کنید نتیجه فوق العاده است.

3)️کپک زدن مربا به خاطر خوب قوام نیامدن شربت آن است، برای رفع مشکل کمی شکربه مربا اضافه کرده،بگذاریدکمی بجوشد، وقتی میتوانیداین کاررا انجام دهید که کپک کم باشد وترش نشده باشد

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[جمعه 1397-06-02] [ 09:53:00 ب.ظ ]