طرز تهیه خورشت گوجه گلستان
موادلازم
گوجه پنج عدد
ران مرغ دو عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه دو قاشق
زنجبیل نصف ق چ
اسفناج 200 گرم
پیازچه دو شاخه
سیر یک شاخه
جعفری ده شاخه
بادمجان دوعدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
️ طرزتهیه
اول مرغها رو سرخ میکنیم و کنار میزاریم بعد پنج تا گوجه رو رنده میکنیم و با دو قاشق رب گوجه و روغن سرخ میکنیم و آب بهش اضافه میکنیم واجازه میدیم سس یکم جا بیفته.
بعد مرغها و بادمجون سرخ شده رو به سس اضافه میکنیم داخل تابه دیگه ای پیاز رو خرد کرده وکمی تفت میدیم اسفناج وسیر و پیازچه وبرگ جعفری رو خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم وتفت میدیم و درنهایت نمک و فلفل ، زردچوبه ، زنجبیل رو به مواد اضافه میکنیم و روی مرغ میریزیم و اجازه میدیم مرغ بپزه وخورشت جا بیفته.
[سه شنبه 1397-06-06] [ 06:58:00 ب.ظ ]