طرز تهیه نان پنبه ای

آرد سفید نان یا آرد همه منظوره 300گرم.شکر60گرم.شیر خشک10گرم.مخمر فوری5گرم.کره30گرم.نمک2گرم.زرده تخم مرغ2عدد.خامه صبحانه40گرم.شیر به اندازه لازم
زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و به اندازه ای شیر اضافه کنید تا وزن آن به 215گرم برسد.
طرز تهیه:
آرد و شیرخشک و شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.مخلوط شیر و خامه و زرده تخم مرغ را به ترکیب آرد اضافه کرده و با میکسر مخلوط کنید.کره نرم همدمای محیط و نمک را به خمیر اضافه و خوب ورز دهید تا جایی که خمیر کاملا نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست تمیز نچسبه.روشو بپوشونید و استراحت بدین تا حجیم بشه.بعد خمیر رو چند قسمت مساوی کرده،چونه گیری کنید و داخل قالبی که چرب و آردپاشی شده یا کاغذ انداختین و چرب کردین بذارین.مجددا استراحت بدین تا کاملا حجیم بشه.برای خوشرنگ شدن روی نون میتونید یه تخم مرغ کامل و یک قاشق شیر مخلوط کرده و رومال بزنید(کمی هم وانیل تا بوی تخم مرغ نده)میتونید رومال هم نزنید تا رویه نون کمتر رنگ بگیره.سپس در فری که از قبل با حرارت 180درجه گرم شده به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین.از فر بیرون بیارین و تا گرمه روشو کره ذوب شده بزنید.بافت این نون فوق العاده پوک و سبکه.کمی شیرینه و مناسب برای صبحانه.
-یه ظرف آب جوش داخل فر برای حفظ رطوبت بذارین.
-شیر نیازی نیست گرم باشه البته زیاد سرد هم نباشه.
-لطفا مواد رو به همین صورت وزن کنید با پیمانه جور در نمیاد.
-شیر خشک را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
-لطفا مواد رو جایگزین نکنید اگه همین نونی رو که من تعریفش میکنم انتظار دارید وگرنه بافتی غیر از این خواهید داشت.
-لطفا مخلوط کردن مواد به همین صورتی که گفتم باشه و از مخمر فوری استفاده کنید.
-اینکه تمایل داشته باشین شکرشو بیشتر کنید یا کمتر،قطعا در بافت نون موثر خواهد بود. .

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[جمعه 1397-06-09] [ 09:08:00 ق.ظ ]