? ? ? نکات آشپزی ? ? ?

⚠️برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

⚠️برای ترد شدن گوشت، روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

⚠️برای بهتر رنگ دادن زعفران، هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید. با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[پنجشنبه 1397-06-15] [ 01:49:00 ب.ظ ]