طرز تهیه خورشت قیمه

پیاز رو خلالی میکنیم سرخ میکنیم گوشت قیمه ای روجدا سرخ میکنیم به پیاز اضافه میکنیم ، لپه خیس شده اضافه با هم تفت میدیم ، رب رو کمی با گوشت و زردچوبه و فلفل تفت میدیم ، میتونیم نمک رو آخرای پخت اضافه کنیم که خورشت دیرپز نشه ، آب به اندازه کافی اضافه میکنیم ومیزاریم تا خورشت نم نم بپزه وجابیفته برای چاشنی هم لیموعمانی اضافه میکنیم ، و با سیب زمینی خلال شده و سرخ شده تزیینش میکنیم.

? باگوشت گوساله میشه ، با مخلوط گوساله وگوسفندی هم میشه ، قیمه های #نذری معمولا مخلوطی هستن یا گوسفندی وخیلی کم گوساله استفاده میکنن که خیلی خوشمزه است.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[چهارشنبه 1397-06-21] [ 10:25:00 ب.ظ ]