طرز تهیه گوشفیل
ابتدا شربتشو درست میکنیم میذاریم کنار تا خنک بشه (به دمای محیط برسه) برای شربت یک لیوان شکر + یک لیوان آب میذاریم روی حرارت یک ق غ گلوکز و نصف فنجان گلاب کمی هل و زعفران دم کرده اضافه میکنیم میذاریم تا قوام بیاد.
برا خمیر گوشفیل یک تخم مرغ و دو قاشق روغن جامد یک ق چ بکینگ پودر کمی نمک و یک قاشق از شربت بار و نصف لیوان شیر یک سوم ق چ جوش شیرین با هم مخلوط میکنیم یک لیوان آردو الک کرده با قاشق مخلوط میکنیم لیوان دوم آردو کم کم به خمیر اضافه کرده با نوک انگشت مخلوط میکنیم (ممکنه آرد اضافه بیاد همه ی لیوان دومو یک دفعه اضافه نکنید)خمیرو ورز داده دوساعت استراحت میدیم بعد به قطر چهار میل به صورت لوزی برش زده تو روغن داغ سرخ میکنیم و داخل شربت که به دمای محیط رسیده میندازیم امیدوارم برای سفره افطارتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
[پنجشنبه 1397-03-03] [ 05:42:00 ق.ظ ]