طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
موادلازم:
گوشت: ٢٥٠ گرم
اسفناج پاک شده، شسته و ریز خرد شده: نیم کیلو
تره: خیلی کم
پیاز: ٢ عدد
آلو خورشتی: ١٥٠ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرزتهیه:
گوشتو به همراه پیاز و چند لیوان آب داخل قابلمه میریزیم تا بپزه داخل ماهیتابه روغن میریزیم و یکی از پیازا که مونده بود و ریز خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم تا نرم بشه سپس اسفناج و تره رو اضافه کرده دوباره تفت میدیم ولی نمیذاریم خیلی سرخ بشه
پس از اینکه گوشت نیم پز شد اسفناج تفت داده شده رو اضافه کرده ، نمک و فلفل به میزان لازم اضاف میکنیم و اجازه میدیم خورشت دوساعت با حرارت کم جا بیفته وروغن بندازه یک ربع آخر آلوها رو اضافه میکنیم تا بپزه(حتما آلوها رو نیم ساعت قبل خیس کنید)
این خورشت با آلو طعمش ترش مزه میشه ولی اگر دلتون ترش تر خواست آب نارنج یا رب لیمو یا آب لیمو اضافه کنید.
[پنجشنبه 1397-03-03] [ 07:42:00 ب.ظ ]