? ? ? نکات آشپزى ? ? ?
⚠️هنگام سرخ کردن، کباب کردن و یا پختن گوشت، آن را روی یک توری قرار دهید تا چربی اضافه آن خارج شود.
⚠️هنگامی که آب گوشت تهیه میکنید، قطعات کوچک یخ داخل ظرف بریزید، چربی به قطعات یخ میچسبد و شما میتوانید به راحتی آنها را خارج کنید در نتیجه، آبگوشتی خوش طعم و کم چرب خواهید داشت.
⚠️به منظور قوام و غلظت آب گوشت، سسها و سوپها، به جای استفاده از خامه از پوره سبزیها استفاده کنید. برای تهیه پوره سبزیها، سبزی پخته شده را در مخلوط کن قرار دهید.
[جمعه 1397-05-26] [ 09:38:00 ق.ظ ]