طرز تهیه مرغ ناردون و بادمجون
تلفیق پیاز تفت داده شده وفلفل قرمز تند چرخ شده وسیر بعد اوجی(سبزی محلی و معطر ? مختص مازندران ومیشه گفت معادل پونه شماست) ساطوری و میزنیم تنگش یه ٣-٢ قاشق کفایت میکنه چون زیادش تلخ میکنه.
با اناردون ترش خشک شده و آلو ملس و آلو جنگلی با رب انارترش وملس کمی تفت وکمی آب مرغ هم بهش اضافه تا آلو بپزه وجابیوفته میشه خودِ زندگی
مرغ روهم بانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار و با یه پیاز کوچولو وکمی روغن وکمی میذاریم هم بپزه وهم سرخ شه قبل سرخ شدن آب مرغ روبه ترکیب بالا اضافه میکنیم.
وبادمجونا روهم سرخ و از ترکیب بالا میریزیم داخلش وشد چیزی که می بینین.
[دوشنبه 1397-05-29] [ 05:32:00 ب.ظ ]