ماهی سوخاری
سس لیمویی
مواد لازم
فیله ماهی شسته و خشک شده 800 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 130 گرم
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
برای مایونز لیمویی
مایونز 100 گرم
سیر رنده شده 1 حبه
رنده پوست لیمو 3 قاشق چایخوری
آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری شده 1/2 قاشق غذاخوری
️طرز تهیه
فیلههای ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت 2 سانتیمتر و طول 5 سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
تخم مرغها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخممرغها کف نکند.
سپس کمی نمک و فلفل بپاشید آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید.
فیلههای ماهی را در مایه تخممرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که روی فیلهها را بپوشاند.
در هر نوبت حدود 4 فیله را به مدت 5 دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
روش تهیه سس
همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید.
نکات‼️
فیله ماهی هوک و شیر برای این کار مناسبتر است. پیشنهاد میشود به جای آرد سوخاری از نان خشک کوبیده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.
به مایه تخممرغ یکی ، دو قاشق آب اضافه کنید تا کمی رقیقتر شود. با سیبزمینی سرخ کرده سرو کنید.
[سه شنبه 1397-05-30] [ 02:17:00 ب.ظ ]