ماهی قزل آلا رو کامل از پوست و استخون جدا کنید تا فیله بشه بعد نمک و پودر سیر و پاپریکا بهشون بزنید و رول کنید و با سیخ های چوبی فیکس کنید.

حالا یه حبه سیر رنده شده و یه پیاز رنده شده و آبلیمو و فلفل رنگی ساطوری شده و روغن زیتون و زعفرون فراوان به ماهی ها بزنید تا مزه دار بشن و بعد از دو ساعت شروع کنید به سرخ کردنشون
نوشیدنی هم لیموناد وپونه و آلبالو و حلقه لیمو ترش هستش

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[پنجشنبه 1397-06-01] [ 07:42:00 ب.ظ ]