طرز تهیه بستنی سنتی
مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:
شیر /یک لیتر
شکر/300 گرم
ثعلب /2 قاشق چایخوری
محلول زعفران/2 قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب/ 4 قاشق سوپخوری
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/100 گرم
پسته/ 100 گرم، خرد شده
1- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
2- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.
3- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت 1تا2 میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید
[یکشنبه 1397-04-10] [ 05:33:00 ب.ظ ]