ترافل خرمایی
مخصوص ماه مبارک رمضان

مواد لازم :

خرمای بدون هسته : 200 گرم
بیسکویت پتی بور آسیاب شده : 8 تا 10عدد
کنجد سفید : 1قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه : 20 گرم
مغز گردو : به میزان لازم
پودر گل محمدی، پودر نارگیل، کنجد : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پوست خرمارو میگیریم در قابلمه ی دیگر کره رو ذوب میکنیم و خرمارو بهش اضافه کرده و یک قاشق کنجد اضافه میکنیم حدود 5 تا 10 دقیقه با شعله ی کم تفت میدیم طوری که کره ب خورد خرما بره و خرما وسط قابلمه جمع شه از روی اجاق برمیداریم و میذاریم سرد بشه بعد بیسکویتو به خرما اضافه کرده با دست ورز میدیم (اگه خرماتون شل بود ی کم دیگه بهش بیسکویت اضافه کنید) بعد از مواد یه کم برمیداریم داخلش مغز گردو میذاریم و گرد میکنیم داخل کنجد یا نارگیل یا گل محمدی میغلطونیم تو ظرف مورد نظر میچینیم یا داخل کپسول کاغذیای کوچیک میذاریم.

نکته❗️❗️

اگر خرماتون سفته پوستش به راحتی جدا نمیشه 2 دقیقه داخل آب جوش روی اجاق میذاریم اینجوری پوستش به راحتی جدا میشه

نوش جان

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[یکشنبه 1397-02-23] [ 06:05:00 ق.ظ ]