سوپ ماهی
ویژه ماه مبارک رمضان

سوپ ماهی طعم متفاوت و مطبوعی داره ، از ماهی های پر گوشت مثل، سالمون،شیر، تیلا پیا،شوریده و .. بهتره استفاده کنید که خار کمتری دارند و براحتی از گوشت جدا میشه.

طرز تهیه:
پیاز را تفت میدیم بعد سیر کوبیده شده را اضافه میکنیم و زردچوبه ،کمی پودر کاری و بعد از چند ثانیه ، گشنیز خرد شده ،یه کم تفت دادیم ماهی را اضافه میکنیم و خیلی کم رب گوجه بعد از اون آب را اضافه میکنیم ،گوشت ماهی زود میپزه بسته به نوعش معمولاً یک ربع تا نیم ساعت بعد از پخت ماهی را از آب جدا میکنیم و جو(من دوسر پرک استفاده کردم) پرک اضافه میکنیم و کمی تمر هندی (که در آب چند دقیقه مانده و از صافی رد شده ) زمانی که جو پخت ماهی را که به تکه های کوچک در آورده و از خار جدا میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم و سوپ ما آمادست ، این سوپ بخاطر وجود تمر هندی طعم ترشی دارد و به آبلیمو نیازی نیست.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[سه شنبه 1397-03-01] [ 07:54:00 ب.ظ ]