سلام بنا به درخواست دوستان گلم این شورِ غوره(با غوره ی عسگری درست شده)
وقتی شور برسه رنگش زرد رنگ میشه و بسیار خوشمزس و توی یخچال نگهداری کنید نه کپک میزنه و نه خراب میشه.

برای درست کردن شور غوره

غوره ی دون شده
سرکه سفید
آب و نمک لازمه

موارد مصرف

بعنوان شور کنار غذا
برای خورشت مسما بادمجون و کدو
برای دلمه
کوفته
آبگوشت و…

شورغوره

5 لیوان آب در ظرف ریخته یه لیوان سرکه سفید میریزیم برای هر لیوان آب یک قاشق سرپر نمک میریزیم روی شعله میزاریم تاجوش بیاد بعد چند جوش خاموش کرده سرد شد روی غورها ریخته بعد یک هفته آمادس

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[جمعه 1397-05-05] [ 10:52:00 ب.ظ ]