سیب زمینی بامیه ای

٢تا سیب زمینی متوسط رو میذاریم آبپز بشه سرد که شد حسابی پوره کرده میذاریم کنار بعد ١ لیوان سرخالی آب رو با ٨ قاشق روغن تو قابلمه میریزیم جوش آورده نمک، زردچوبه، فلفل قرمز میزنیم بعد ١ لیوان سرخالی آردو یکباره اضافه کرده و سریع هم میزنیم ١٠ دقیقه خمیرو، روشعله باز و بسته میکنیم تا آب اضافش تبخیر بشه و وسط ظرف جمع بشه بعد میذاریم کنار تا خنک بشه ٣تا تخم مرغ رو یکی یکی بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم بعد سیب زمینی رو با کمی زعفرون و بکینگ پودر بهش اضافه میکنیم خوب ورز میدیم ماسوره رو داخل قیف میندازیم و خمیرو داخلش میریزیم و تو روغن سرخ میکنیم.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[جمعه 1397-03-04] [ 11:19:00 ق.ظ ]