طرز تهیه ژله آجیل :
اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.
نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )
[چهارشنبه 1396-12-23] [ 09:48:00 ق.ظ ]