? مواد غذایی که نباید دوباره گرم کنید:
? اسفناج ?
☜ اسفناج پر از آهن و نیترات است.
☜وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.
? قارچ ?
☜بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است.
پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
?مرغ ?
مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند.
بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
?برنج ?
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است.
☜ برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند.
گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
? تخم مرغ ?
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند.
پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
? سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.
[پنجشنبه 1397-03-31] [ 03:15:00 ب.ظ ]