طرز تهیه ژله لواشک و کرم آلوقرمز

مواد لازم برای ژله لواشک

ژله لواشک نصف بسته
آب نصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
رنگ خوراکی زرد و صورتی

️ طرز تهیه

ابتدا ژله رو با نصف لیوان آب جوش بن ماری کرده و کنار میذاریم تا سرد شه بعد یک چهارم لیوان شیر که به دمای محیط رسیده رو اضافه و با ژله مخلوط کرده و دو قسمت میکنیم به ظرف اول یک قطره رنگ زرد و به ظرف دوم یک قطره رنگ صورتی اضافه کرده ( برای زیبایی بیشتر از رنگ خوراکی استفاده میکنیم ) و در قالب میریزیم و یخچال میذاریم تا نیم بند شه.

مواد لازم برای کرم آلو قرمز

پوره آلو قرمز سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان‌
شکر دو ق غ
بستنی وانیلی یک لیوان
خامه قنادی سه چهارم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
ژلاتین دو ق غ سرپر

️ طرز تهیه

برای تهیه پوره آلو ابتدا پانزده عدد آلو قرمز رو با نصف لیوان شکر (مقدار شکر بستگی به طعم ترشی یا شیرینی آلوها داره) روی حرارت میذاریم وقتی نرم شد از صافی رد میکنیم
شیر رو به همراه دو ق غ شکر و وانیل روی حرارت گذاشته تا دانه های شکر حل بشن لازم نیست که شیر بجوشه همین که دانه های شکر حل شد از رو حرارت برمیداریم
ژلاتین رو با نصف لیوان آب بن ماری کرده کنار میذاریم تا خنک بشه.
حالا بستنی که در دمای محیط نرم شده ، خامه قنادی و شیر که از حرارت افتاده و خنک شده رو با هم مخلوط کرده ، پوره آلو و ژلاتین بنماری شده رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه سپس روی ژله لواشک نیم بند شده ریخته و یخچال میذاریم تا کاملاً ببنده

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[یکشنبه 1397-04-31] [ 09:35:00 ب.ظ ]