طرز تهیه کوفته مرغ

مواد لازم

سینه مرغ یک کیلو
پیاز دو عدد
کره صد گرم
تخم مرغ دو الی سه عدد
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
آبلیمو نصف استکان کوچک
پودر سوخاری به میزان دلخواه
پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری
زرشک نصف فنجان
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

♨️طرزتهیه

سینه مرغ را دوبار چرخ کرده با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و کره و تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط کنید.

حسابی ورز دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد. رب گوجه را با روغن تفت داده و با نصف لیوان آب و زعفران آب کرده مخلوط کنید و بذارید تا جوش بیاید.

سپس مخلوط کوفته را به پنج یا شش قسمت جداکرده و هر قسمت را با دست فرم دهید. وسط کوفته ها را گود کرده و با زرشک و پیاز داغ پر کنید. بعد دوباره به صورت کوفته در آورده و در آبی که با رب گوجه در حال جوش ملایم است قرار دهید تا آماده شود.

این کوفته باید کم آب باشد در انتهای پخت مقداری رب گوجه و آب لیمو اضافه کنید. این کوفته ها را میتوان قبل از قرار دادن در آب سرخ کرد و سپس در مخلوط آب و رب گوجه پخت.

موضوعات: آشپزی  لینک ثابت



[دوشنبه 1397-06-19] [ 06:25:00 ب.ظ ]