? ? ? نکات آشپزى ? ? ?
1) به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید.
2) ️برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود.
3) ️ادویه ها و سبزی های معطر را حتما در ظروف شیشه ای در بسته نگه دارید، تا بو و طعم آنها از بین نرود. میتوانید شیشه سس های مایونز را تزیین و استفاده کنید.
[دوشنبه 1397-05-01] [ 02:01:00 ب.ظ ]