ترشى مشهدى
که باید تو یخچال نگهدارى بشه برای درست کردن ترشی مشهدی من چهار کیلو گوجه فرنگی رسیده رو شستم و چهارقاچ کردم و بدون آب گذاشتم توى یک قابلمه به مدت دو ساعت پخت ، جورى که حجمش تقریباً یک سوم شد و دیگه آب زیادى نداشت، بعد اون رو از صافى رد کردم تا پوست و تخمه گوجه جدا بشه و بهش نمک اضافه کردم ، انقدر که گوجه یه کم خوش نمک بشه ، البته نه خیلی شور…. یک گل کلم ، یک بوته کوچک کرفس، و چهار پنج تا هویج رو به اضافه ى چند تا فلفل سبز تند ریز خرد کردم، به پوره گوجه سه چهار پیمونه سرکه انگور اضافه کردم و اون رو با سبزیجات خرد شده مخلوط کردم، حدود دو پیمونه سبزی معطر خرد شده ( مرزه، نعنا، جعفرى، ترخون) رو همراه با دو ق غ ادویه ترشی ( سیاهدونه، گلپر، تخم گشنیز ) بهش اضافه کردم و زیر و رو کردم و تمام… ترشی رو ریختم تو شیشه و گذاشتم تو یخچال تا یک هفته ى بعد که قابل خوردن بشه… من این ترشی رو طبق ذائقه ى خودمون این مدلی درست کردم، بعضی ها به اون خیار یا سبزیجات دیگه هم اضافه میکنن یا ممکنه ترکیب سبزى معطر و ادویه شون متفاوت باشه….
[یکشنبه 1397-04-31] [ 10:23:00 ب.ظ ]